desember 07, 2020

Trex® Cladding™ Captures Spot on Building Design + Construction's List of "Top 75 Products" for 2020

DEL

WINCHESTER, Va., 8. desember 2020 – Trex®, verdens ledende merkevare innen terrassebord ogrekkverk i alternativer til tre, og ledende innen utendørsliv med høy ytelse og lite vedlikehold, avslutter året med anerkjennelse. Selskapets Trex® Cladding-produkt har fått en ettertraktet plass på Building Design + Constructions årlige liste over "Top 75 Products", basert på den høye engasjementsraten blant magasinets publikum av arkitekter, ingeniører og entreprenører de siste 12 månedene.

"Denne anerkjennelsen er spesielt meningsfull fordi den forsterker Trex som et foretrukket merke blant bygnings- og designfagfolk i både bolig- og næringssektoren," sier Adam Zambanini, president for Trex Residential Products. «Det førsteklasses estetiske og ultralave vedlikeholdet av vårt regnskjermkledningsprodukt har definitivt tiltrukket seg oppmerksomheten til arkitekter og bedriftseiere, noe som har gjort det mulig for oss å sømløst utvide vårt fotavtrykk på den kommersielle byggearenaen.»

Trex Cladding er designet for å gjøre treplanker foreldet i moderne regnskjermsystemer, og er laget av selskapets bransjeledende Trex Transcend®-terrassebord og kan påføres vertikalt eller horisontalt for å gi et moderne utseende til enhver struktur. Det åpne fasadesystemet fremmer luftstrømmen samtidig som det gir en bekymringsfri rustning med visuell appell.

Trex Cladding er tilgjengelig i tre bordlengder og en rekke fargealternativer, og har en proprietær overflateformulering med ni elementer som produserer et naturlig, trelignende kornmønster med en holdbar og robust finish. I motsetning til treverk, er alternativene til tre med høy ytelse bestandige mot falming, flekker, riper og mold. De vil heller ikke råtne, deformeres, sprekke eller flises opp. Ingen sliping, flekker eller forsegling er nødvendig. Bare en sporadisk såpe og vannrengjøring vil holde brettene ser ut som nye i flere tiår. Videre støttes produktet av en 25-års garanti mot falming og flekker for både bolig- og kommersielle prosjekter.

"Rainscreen-kledning er ekstremt populær akkurat nå på tvers av byggebransjen og har vist seg å være en naturlig forlengelse for oss," bemerket Zambanini. «De enestående ytelsesegenskapene til Trex Transcend-bordene våre gjør dem ideelle for å utkonkurrere tre i disse bruksområdene.»

I tillegg til appellen er Trex Cladding laget av 95 % resirkulerte materialer og er enkel å installere ved hjelp av konvensjonelle verktøy og metoder. Brettene er godkjent for 24-tommers avstand mellom furringremser på midten, noe som betyr raskere installasjon og lavere installasjonskostnader. I tillegg er det svært støt- og ripebestandige materialet testet for å motstå orkankraftvind og er kodekompatibelt for alle Type V-B-strukturer under 40 fot i høyden.

Denne anerkjennelsen fra Building Design + Construction utfyller en rekke andre anerkjennelser som har blitt presentert for Trex i år, inkludert:

  • Builder Brand Use Study – #1 i Brand Familiarity, #1 Merke mest brukt, #1 Merke som er brukt mest de siste to årene og #1 i total kvalitet
  • Business Intelligence Groups2020 Sustainability Award for Organizational Leadership for NexTrex™-resirkuleringsprogrammet
  • FORTUNE Magazines liste over «100 raskest voksende selskaper»
  • Green Builder-bladets Readers' Choice pris for Grønneste terrasse (10. år på rad)
  • Maskinvare + Building Supply Dealer Golden Hammer Award – Trex® Signature Glass- og nettrekkverk
  • Professional RemodelersTopp 100 produkter –Trex Enhance® kompositterrasse Trex Transcend® rekkverksett

Mer informasjon om Building Design + Constructions liste over "Top 75 Products" finner du her. Hvis du vil vite mer om Trex Cladding og hele Trex-produktporteføljen, kan du gå til no.trex.com.  

Om Trex Company

Trex Company, Inc. Trex Company er verdens største produsent av terrassebord og rekkverk i alternativer til tre, og har mer enn år med produkterfaring. Merket #1 innen utendørsliv er stolt over å være kåret til et av de 100 raskest voksende selskapene i 2020 av Fortune magazine. Trex-produkter for utendørsliv tilbyr et bredt spekter av stiler, krever mindre løpende vedlikehold enn treverk og er et virkelig miljøvennlig valg. Trex finnes på lager i mer enn utsalgssteder over hele verden. Gå til trex.com for mer informasjon. Besøk trex.com for mer informasjon. Du kan også følge Trex på Twitter (@Trex_Company), Pinterest (trexcompany), Houzz (trex-company-inc), «like» Trex på Facebook eller se produkt- og demonstrasjonsvideoer på merkets YouTube-kanal (TheTrexCo).

Kontakt: Nicholas Heim eller Sara Tatay
L.C. Williams Associates
615/678-2114 eller 312/565-3900
nheim@lcwa.com eller statay@lcwa.com

Kan ikke legge til i handlevogn

Du kan bestille opptil 4 gratis prøver. For å justere valgene dine, fjern det du ikke trenger og legg deretter til de nye valgene dine.