mai 09, 2013

Trex forbedrer høy ytelse-kantlist

DEL

etter bilde

Nye profiler og forbedret finish øker estetikk og designfleksibilitet

WINCHESTER, Va., 9. mai 2013 – Trex Company, verdens største produsent av terrassealternativ til tre, utvider sin TrexTrim™-linje med tillegg av nye støpeprofiler. rekkverk Resultatet er en av de bredeste porteføljene av utvendig kantlist tilgjengelig på markedet.

De nye TrexTrim-støpeprofilene inkluderer en garasjedørstopper, som er designet for å bidra til å forsegle gapet mellom garasjedøren og dørstolpen. Det forbedrer både et hjems energieffektivitet og forhindrer at smuss, insekter, vind og fuktighet kommer inn i garasjen. I tillegg er en ny 18-fots Brick Mould-profil ideell for å kantlist mevinduer, inngangsdører og garasjer - noe som forbedrer fortauskanten til et hjem. Begge de nye profilene gir samme levetid, slitestyrke og ultralavt vedlikehold av hele TrexTrim-kolleksjonen.

Sammen med nye profiler har Trex forbedret overflateestetikk til støpetilbudene sine med en matt finish som er tilpasset moderne designtrender i hjemmet og ble utviklet som et direkte resultat av huseier. Den nye finish enpasser også tettere til TrexTrim-bord, -ark og -byggeprofiler.

"Med et bredere utvalg av støpeprofiler og en ny matt finish, beviser Trex at vi vil fortsette å vokse og innovere vår TrexTrim-produktportefølje," sier Ron Kaplan, styreformann, president og administrerende direktør i Trex . «For våre forhandlere og distributører – så vel som fagfolk i byggebransjen – gir disse alternativene ytterligere muligheter for lønnsomhet og designfleksibilitet.»

TrexTrim har en proprietær PVC-teknologi som er ensartet i farge, tetthet og dimensjoner, samtidig som den tilbyr skarpe linjer og rene rutede kanter for et jevnt, sømløst og profesjonelt utseende. TrexTrim støttes av en 25-års begrenset garanti, og gir boligbyggere overlegen brukbarhet for enkel kutting, festing og maling.

For mer informasjon om Trex-produkter, besøk trex.com.

Kontakt: Hunter Hackett eller Lauren Platt
L.C. Williams og medarbeidere
800/837-7123 eller 312/565-3900
hhackett@lcwa.com eller lplatt@lcwa.com

Kan ikke legge til i handlevogn

Du kan bestille opptil 4 gratis prøver. For å justere valgene dine, fjern det du ikke trenger og legg deretter til de nye valgene dine.